Klein of groot, uw redder in nood !

016 / 788.329

Al 50 jaar lang is er Champagne in Tienen

Op 1/8/1957 start Jacques Champagne als zelfstandige een tankstation op met bijbehorende takeldienst.Het wagenpark bestond uit een VW Pickup en een Minerva Jeep. Hij beschikte toen reeds over een nachttelefoon, die in verbinding stond met de hulpdiensten. Enkele jaren later, in 1964, bouwde hij dan een garage en breidde zijn wagenpark uit met een Chevrolet Apache 50 en een Mercurie 8cil. Nadat hij in 1969 ook zijn woonst had bijgebouwd en een aangrenzende parking had gekocht kreeg de huidige firma zijn vorm.
oudgebouwvw pickupgele trucks vroeger

Vanaf 1970 evolueerde het snel, aankoop van een grotere takelwagen, bouw hangar, aanleg E-40 (Tienen)... Het tankstation sloot, al het werk was nu gericht op het wegslepen en herstellen van wagens. Als enige takeldienst in de wijde omgeving voerde Champagne opdrachten uit voor allerhande bijstandsfirma's en voor de rijkswacht. Mede door de komst van Touring Wegenhulp en het vele takelwerk stopte Champagne rond 1980 met herstellingen in hun garage.
gele trucks buitengele trucks binnen

Door de vele investeringen was Champagne een aantrekkelijk bedrijf en op 13/11/1998 hebben wij de zaak overgenomen en was de bvba Champagne een feit. Om de klanten een steeds betere service te garanderen investeren wij constant in een vernieuwd wagenpark, werken wij samen met een aantal verhuurfirma's en bandenleveranciers,... Door een stijging van het aantal oproepen breidde ook het personeelsbestand langzaam uit. Hierdoor zijn wij nu een modern bedrijf, uitgerust met de beste materialen. Wij vierden in 2007 dan ook ons 50-jarig bestaan!
huidige witte trucks

xhtml10valid getfirefoxcss3valid